ProductCamp Silicon Valley 2020

8:00 — Doors Open / Submit a Topic

Registration, networking, coffee, snacks / breakfast, topic submission

9:00 — Onsite Session Voting Begins

9:15 — Opening Session (15 minutes)

Product Camp welcome, event details, sponsor information

Location: Classroom 126, with a simulcast to overflow rooms (Classroom 106 and 107)

9:30 — Keynote Speaker (60 minutes)

10:30 — Recess (15 minutes)

10:45 — Session 1 Breakouts (45 minutes)

Title TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

11:30 — Recess, Voting Concludes (15 minutes)

11:45 — Session 2 Breakouts (45 minutes)

Title TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

12:30 — Lunch – Box Lunch (60 minutes)

1:30 — Session 3 Breakouts (60 minutes)

Title TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

2:30 — Recess (15 minutes)

2:45 — Session 4 Breakouts (60 minutes)

Title TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

TBD
Presenter: Present Name
Location: TBD

3:45 — Recess (15 minutes)

4:00 — Closing Session (15 minutes)

Product Camp closing session, key learnings, prizes / giveaways

4:15 — “After-Party”